Brygger: Bård Sørlie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1060
FG: 1015
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 72,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC	 7	EBC	 	12000g
Pilsner Malt 3 EBC	 3	EBC	 	2500	g
Cara Red 40 EBC	 45	EBC	 	1000	g
Pale Crystal Malt 	 70	EBC	 	1000	g
Crystal Malt 120 	120	EBC	 	500	g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh	5.1%	alpha	 70	g	 	60	minutes
Magnum	14.6%	alpha	 	35	g	 	60	minutes
Magnum	14.6%	alpha	 	60	g	 	30	minutes
Mt. Hood	4%	alpha	 	        100	g	        5	minutes
Magnum	14.6%	alpha	 	90	g	 	5	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: London Ale III
Gjærmengde: 2 pakker i 4 liter starter
Informasjon om gjæring:
17 ca i 3 dager 24 dager på 18c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. mars 2013
Flasket: 27. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F