Brygger: Bård Sørlie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1060 FG: 1015 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 72,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 7 EBC 12000g Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 2500 g Cara Red 40 EBC 45 EBC 1000 g Pale Crystal Malt 70 EBC 1000 g Crystal Malt 120 120 EBC 500 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 5.1% alpha 70 g 60 minutes Magnum 14.6% alpha 35 g 60 minutes Magnum 14.6% alpha 60 g 30 minutes Mt. Hood 4% alpha 100 g 5 minutes Magnum 14.6% alpha 90 g 5 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: London Ale III Gjærmengde: 2 pakker i 4 liter starter Informasjon om gjæring: 17 ca i 3 dager 24 dager på 18c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. mars 2013 Flasket: 27. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F