Brygger: Brede Venås Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,065 FG: 1,017 Mengde vørter: 53,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 32,4 Beregnet farge: 11,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11,50 kg Pilsner 81,6 % 1,17 kg Vienna Malt 8,3 % 0,39 kg Biscuit Malt 2,7 % 0,26 kg Melanoiden Malt 1,8 % 0,77 kg sukker 5,5% [B]Humle og krydder[/B] 125,00 g Styrian Goldings [3,40 %] - Boil 60,0 min 17,5 IBUs 125,00 g Styrian Goldings [3,40 %] - Boil 30,0 min Hop 14,8 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] 8 ml melkesyre i mesk 10 gram kalsium klorid mesk 3 ml melkesyre skyllevann [B]Meskeinformasjon[/B] Mash in Add 50,01 l of water at 58,2 C 55,0 C 15 min Mash Step Heat to 66,0 C over 15 min 66,0 C 45 min Mash Step Heat to 73,0 C over 10 min 73,0 C 10 min Mash Out Heat to 75,6 C over 10 min 75,6 C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 540 Abby ale IV Gjærmengde: 750 milliard celler Informasjon om gjæring: Startet på 19,5 grader og hevet til 22 i løpet av 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. januar 2015 Flasket: 11. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F