Brygger: Atle Betten
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5C Engelsk dark mild
OG: 1040
FG: 1015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 3,5%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 51 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Crystal 120 EBC
Crystal 240 EBC
Chocolade malt
Brown malt
Special B
Carafa 2
Molasse

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk 60 minutter 69 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast Labs #1028
Gjærmengde: Forkultur
Informasjon om gjæring:
Startet etter ca 10 timer. 5-6 dagers utgjæring. Økt temp 2 grader 7-11 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. januar 2017
Flasket: 30. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N