Brygger: Atle Betten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1040 FG: 1015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 3,5% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 51 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Crystal 120 EBC Crystal 240 EBC Chocolade malt Brown malt Special B Carafa 2 Molasse [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk 60 minutter 69 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast Labs #1028 Gjærmengde: Forkultur Informasjon om gjæring: Startet etter ca 10 timer. 5-6 dagers utgjæring. Økt temp 2 grader 7-11 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2017 Flasket: 30. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N