Brygger: Øyvind Møll Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1056 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,5 kg Pale Malt 0,75 kg Munich 0,75 kg Hvetemalt 0,65 kg caramunich III [B]Humle og krydder[/B] 20 gram centennial FW 30 min 50 g citra 5 min 50 g mosaic WP 15 min 50 g citra WP 15 min Dry hop: 50 gram mosaic 50 gram citra 50 gram centennial [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 C i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 360 bill Informasjon om gjæring: pitch på 18 C 18 C i 7 dager, 22 grader i syv dager cold crash 6 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. september 2017 Flasket: 22. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N