Brygger: Øyvind Møll
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1056
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,5 kg Pale Malt
0,75 kg Munich
0,75 kg Hvetemalt
0,65 kg caramunich III

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram centennial FW 30 min

50 g citra 5 min

50 g mosaic WP 15 min
50 g citra WP 15 min

Dry hop:
50 gram mosaic
50 gram citra
50 gram centennial

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 C i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 360 bill
Informasjon om gjæring:
pitch på 18 C
18 C i 7 dager, 22 grader i syv dager
cold crash 6 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. september 2017
Flasket: 22. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N