Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 10,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale, Crystal Malt [B]Humle og krydder[/B] Challenger, East Kent Goldings, Styrian Goldings, [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 Min 65ºC. 10 Min 78ºC. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Lalleman Gjærmengde: 2Pk Informasjon om gjæring: 3 uker 18ºC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. januar 2016 Flasket: 5. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N