Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 10,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale, Crystal Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger, East Kent Goldings, Styrian Goldings,

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 Min 65ºC.
10 Min 78ºC.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham Lalleman
Gjærmengde: 2Pk
Informasjon om gjæring:
3 uker 18ºC.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. januar 2016
Flasket: 5. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N