Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,55% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 32,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale,Munich Crystal Malt, Caramel Light. [B]Humle og krydder[/B] Perle, Chinook, Simcoe, Amarillo, Nelson Sauvin og Ahtanum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 Min 68ºC. 15 Min 78ºC. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2Pk Informasjon om gjæring: 3 uker 18ºC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. februar 2016 Flasket: 14. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N