Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,55%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 32,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale,Munich Crystal Malt, Caramel Light.

[B]Humle og krydder[/B]
Perle, Chinook, Simcoe, Amarillo, Nelson Sauvin og Ahtanum

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 Min 68ºC.
15 Min 78ºC.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2Pk
Informasjon om gjæring:
3 uker 18ºC.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. februar 2016
Flasket: 14. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N