Brygger: Fredrik A. Martinsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 50 FG: 14 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 2750 g Wheat Malt 3 EBC 2750 g [B]Humle og krydder[/B] Target 11% 15 g 60 minutes 36 g appelsinskall 4 g malt koriander trukket 5 min i presskanne - tilsettes rett før kokingen er over [B]Andre ingredienser[/B] 3 g gips 5 g cacl 6 g klar urt [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 66 C 15 min 78 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Belgian Wit Gjærmengde: 4 l starter. Ett rør Informasjon om gjæring: 2 uker 19 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N