Brygger: Fredrik A. Martinsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 50
FG: 14
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC 2750	g
Wheat Malt 3 EBC 2750	g

[B]Humle og krydder[/B]
Target 11% 15	g 60	minutes
36 g appelsinskall
4 g malt koriander
trukket 5 min i presskanne - tilsettes rett før kokingen er over

[B]Andre ingredienser[/B]
3 g gips

5 g cacl 

6 g klar urt

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 66 C
15 min 78 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400 Belgian Wit
Gjærmengde: 4 l starter. Ett rør
Informasjon om gjæring:
2 uker 19 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N