Brygger: Håvard O. Tryti (Priisens Bryggerier) Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1070 FG: 1015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg pils 450g Carared 50g Carafa 500g brent sukker + 500g hvitt sukker [B]Humle og krydder[/B] H1: 5g Magnum, 5g Amarillo 80min H2: 5g Amarillo, 10g Crystal, 10g Saaz 25min H3: 10g Crystal, 10g Saaz, 5g Appelsinskall 5min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk: 20min 53C, 90min 64C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: mix av belgiske Gjærmengde: 3dl slurry, (4.gen) Informasjon om gjæring: Gjæret ved 22c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. oktober 2013 Flasket: 10. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N