Brygger: Håvard O. Tryti (Priisens Bryggerier)
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1070
FG: 1015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg pils
450g Carared
50g Carafa

500g brent sukker + 500g hvitt sukker

[B]Humle og krydder[/B]
H1: 5g Magnum, 5g Amarillo 80min
H2: 5g Amarillo, 10g Crystal, 10g Saaz 25min
H3: 10g Crystal, 10g Saaz, 5g Appelsinskall 5min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk: 20min 53C, 90min 64C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: mix av belgiske
Gjærmengde: 3dl slurry, (4.gen)
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved 22c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. oktober 2013
Flasket: 10. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N