Brygger: Kjetil Egelandsdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,106 FG: 1,037 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 9,4% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 170 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4kg Pale Malt 1kg Munich 2 0.8kg Dark Crystal 0.8kg Caramunich 1 0.8kg Carafa spesial 3 0.7kg Roasted Barley 0.8kg Havregryn 3kg DME [B]Humle og krydder[/B] 40g Zeus 60 min 40g Zeus 30 min 20g Zeuz 3 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 6 kg Maltblanding 69 C 3.5kg Malt blanding 64 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safal S04 Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: Gjæringstemp 18 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. november 2017 Flasket: 4. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N