Brygger: Kjetil Egelandsdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,106
FG: 1,037
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 9,4%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 170 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4kg Pale Malt
1kg Munich 2
0.8kg Dark Crystal
0.8kg Caramunich 1
0.8kg Carafa spesial 3
0.7kg Roasted Barley
0.8kg Havregryn
3kg DME

[B]Humle og krydder[/B]
40g Zeus 60 min
40g Zeus 30 min
20g Zeuz 3 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
6 kg Maltblanding 69 C
3.5kg Malt blanding 64 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safal S04
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæringstemp 18 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. november 2017
Flasket: 4. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N