Brygger: Frank Dåstøl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1,057
FG: 1,011
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 43,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,2 kg pale
0,3 kg mais flaket
0,6 kg cara munich
0,1 kg special B
0,4 kg hvete malt
0,8 kg pils malt

[B]Humle og krydder[/B]
15 g EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Lagret på eikefat

[B]Meskeinformasjon[/B]
69 grader 2 timer

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05, WLP655
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 17 grader. 8 mnd på PET kar. 3 mnd på eiketønn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. desember 2016
Flasket: 1. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N