Brygger: Frank Dåstøl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1,057 FG: 1,011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 43,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,2 kg pale 0,3 kg mais flaket 0,6 kg cara munich 0,1 kg special B 0,4 kg hvete malt 0,8 kg pils malt [B]Humle og krydder[/B] 15 g EKG [B]Andre ingredienser[/B] Lagret på eikefat [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader 2 timer [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05, WLP655 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæret på 17 grader. 8 mnd på PET kar. 3 mnd på eiketønn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. desember 2016 Flasket: 1. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N