Brygger: Morten Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,049 FG: 1,011 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,5l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 28,2 Beregnet farge: 6,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 4,75kg 3,9 ebc Hvetemalt 0,75 kg 3.9 ebc [B]Humle og krydder[/B] Mallertauer Mittelfruh 4,34% 57gram 60 min 27 gram 15 min 16 gram 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 tablett protafloc 15 min kok 1/2 sp-skje Ph 5.2 i mesk 1/2 sp-skje Ph5.2 i skyllevann [B]Meskeinformasjon[/B] 51,5grader 30 min 66 grader 55 min 76 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2565 Gjærmengde: 200 bill (2pk) Informasjon om gjæring: Gjæret 14 dager på 15grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2014 Flasket: 2. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N