Brygger: Morten Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,049
FG: 1,011
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,5l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 28,2
Beregnet farge: 6,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 4,75kg 3,9 ebc
Hvetemalt 0,75 kg 3.9 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
Mallertauer Mittelfruh 4,34%

57gram 60 min
27 gram 15 min
16 gram 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 tablett protafloc 15 min kok
1/2 sp-skje Ph 5.2 i mesk
1/2 sp-skje Ph5.2 i skyllevann

[B]Meskeinformasjon[/B]
51,5grader 30 min
66 grader 55 min
76 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2565
Gjærmengde: 200 bill   (2pk)
Informasjon om gjæring:
Gjæret 14 dager på 15grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2014
Flasket: 2. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N