Brygger: Gustav Foseid
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1065
FG: 1008
Mengde vørter: 17,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 93,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5200 g Maris Otter
500 g Cara Red
120 g rugmalt

[B]Humle og krydder[/B]
40 g CTZ (15%) 60 minutter
10 g Amarillo (6,9%) 30 minuitter
37 g Cascade 10 minutter
23 g Amarillo + 23 g Citra tørrhumling
30 g Cascade tørrhumling (3 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i en time.
Utmesk 78 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Ca 20 grader.

F-2 til flaskemodning.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. mars 2014
Flasket: 16. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N