Brygger: Gustav Foseid Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1065 FG: 1008 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 93,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5200 g Maris Otter 500 g Cara Red 120 g rugmalt [B]Humle og krydder[/B] 40 g CTZ (15%) 60 minutter 10 g Amarillo (6,9%) 30 minuitter 37 g Cascade 10 minutter 23 g Amarillo + 23 g Citra tørrhumling 30 g Cascade tørrhumling (3 dager) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i en time. Utmesk 78 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Ca 20 grader. F-2 til flaskemodning. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. mars 2014 Flasket: 16. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N