Brygger: Andreas Gregor
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,049
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,73 kg Hvete malt
1,53 kg Pilsner malt
770 g Caramalt

[B]Humle og krydder[/B]
53,3 g Hallertauer Mittelfrüh 
3,0 % Alpha

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Meske inn med 56 grad
53 grad i 20 min.
62 grad i 45 min.
72 grad i 45 min.
avmesking på 78 grad.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 300
Gjærmengde: 2 Kapsler
Informasjon om gjæring:
Gjærer 5 dager på 22 grader til F.G. 1.010.
Tapper over til en anen kar hvor jeg har tilsett 1,5 liter med første vørter fra samme brygg som hadde 1.059 i gravity og en pakke med Saflager S-23.
Rett etterpå tapper jeg alt på flaske til ettermodning.
Flaskene har lagret etterpå 7 dager på 20 grader og 21 dager på 5 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. desember 2014
Flasket: 6. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N