Brygger: Andreas Gregor Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,049 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,73 kg Hvete malt 1,53 kg Pilsner malt 770 g Caramalt [B]Humle og krydder[/B] 53,3 g Hallertauer Mittelfrüh 3,0 % Alpha [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Meske inn med 56 grad 53 grad i 20 min. 62 grad i 45 min. 72 grad i 45 min. avmesking på 78 grad. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 300 Gjærmengde: 2 Kapsler Informasjon om gjæring: Gjærer 5 dager på 22 grader til F.G. 1.010. Tapper over til en anen kar hvor jeg har tilsett 1,5 liter med første vørter fra samme brygg som hadde 1.059 i gravity og en pakke med Saflager S-23. Rett etterpå tapper jeg alt på flaske til ettermodning. Flaskene har lagret etterpå 7 dager på 20 grader og 21 dager på 5 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. desember 2014 Flasket: 6. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N