Brygger: Jan Børge Stav
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1051
FG: 1010
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 39,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4300 gram Weyermann Premium Pilsner
200 gram Weyerman Carapils
300 gram Weyermann Munchener type I

[B]Humle og krydder[/B]
13 gram Citra (13,5%aa)     60 min koking
23 gram Saaz (2,9%aa)      15 min
8 gram   Mosaic (11,7%aa) 15 min
40 gram Saaz                       0 min
40 gram Citra                        0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min
72 grader i 15 min
77  grader i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 500 mrd celler
Informasjon om gjæring:
11 grader i 7 dager
16 grader i 3 dager
11 grader i 7 dager

[B]Kommentarer[/B]
Ølet ble registrert med nummer 6185, men ble registrert med feil karboneringstype. Dette er derfor en ny registrering med korrekt karbonering.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. februar 2017
Flasket: 11. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F