Brygger: Jan Børge Stav Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1051 FG: 1010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4300 gram Weyermann Premium Pilsner 200 gram Weyerman Carapils 300 gram Weyermann Munchener type I [B]Humle og krydder[/B] 13 gram Citra (13,5%aa) 60 min koking 23 gram Saaz (2,9%aa) 15 min 8 gram Mosaic (11,7%aa) 15 min 40 gram Saaz 0 min 40 gram Citra 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min 72 grader i 15 min 77 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 500 mrd celler Informasjon om gjæring: 11 grader i 7 dager 16 grader i 3 dager 11 grader i 7 dager [B]Kommentarer[/B] Ølet ble registrert med nummer 6185, men ble registrert med feil karboneringstype. Dette er derfor en ny registrering med korrekt karbonering. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. februar 2017 Flasket: 11. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F