Brygger: Øyvind Aardal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,070
FG: 1,016
Mengde vørter: 108,0l
Mengde ferdig øl: 64,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 97,7
Beregnet farge: 19,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
25kg pale ale
1.5kg cara-pils
1kg Crystal ligth
2kg dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
78.9g centennial@60
54.4g citra@60
51.7g mandarins Bavaria @60
46.1g Chinook @60
45.5 Perle @60
29.8 Simcoe @60
13.1 centennial @60
320g cascade @10
300g mosaic tørr 3d
200g Tomahawk  tørr 2d
100g cascade tørr 1d
+++ 1.5kg totalt tørt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Temperaturmesk 67' 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp007
Gjærmengde: 1.5 liter slurry
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19.4 grader. Konisk.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. januar 2018
Flasket: 10. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F