Brygger: Øyvind Aardal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,070 FG: 1,016 Mengde vørter: 108,0l Mengde ferdig øl: 64,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 97,7 Beregnet farge: 19,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 25kg pale ale 1.5kg cara-pils 1kg Crystal ligth 2kg dextrose [B]Humle og krydder[/B] 78.9g centennial@60 54.4g citra@60 51.7g mandarins Bavaria @60 46.1g Chinook @60 45.5 Perle @60 29.8 Simcoe @60 13.1 centennial @60 320g cascade @10 300g mosaic tørr 3d 200g Tomahawk tørr 2d 100g cascade tørr 1d +++ 1.5kg totalt tørt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Temperaturmesk 67' 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp007 Gjærmengde: 1.5 liter slurry Informasjon om gjæring: 14 dager på 19.4 grader. Konisk. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. januar 2018 Flasket: 10. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F