Brygger: Espen Westum
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,065
FG: 1,011
Mengde vørter: 44,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 7,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter, Havremalt, Hvetemalt, Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus (bitterhumle), Citra-pellets og Citra-lupulinpulver.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket i 60min på 65°C og 5min på 78°C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
19°C i 3 dager, 20°C i 4 dager og 21°C i 7 dager

[B]Kommentarer[/B]
New England IPA med citra. Dette er også første gangen jeg tester ut lupulinpulver. Skal oppbevares kaldt (!!!!) frem til smaking. Nytes best på 7-8°C

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. august 2017
Flasket: 13. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F