Brygger: Espen Westum Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,065 FG: 1,011 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 7,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, Havremalt, Hvetemalt, Carapils [B]Humle og krydder[/B] Columbus (bitterhumle), Citra-pellets og Citra-lupulinpulver. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i 60min på 65°C og 5min på 78°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 19°C i 3 dager, 20°C i 4 dager og 21°C i 7 dager [B]Kommentarer[/B] New England IPA med citra. Dette er også første gangen jeg tester ut lupulinpulver. Skal oppbevares kaldt (!!!!) frem til smaking. Nytes best på 7-8°C [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. august 2017 Flasket: 13. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F