Brygger: Ken Robin Ruud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1,152 FG: 1,015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 19,0% Beregnet IBU: 160,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9kg Pilsner 0,6kg Carared 0,5kg CaraMunich II 4kg Farin [B]Humle og krydder[/B] 50g Comet 100g Warrior 100g Bravo Alt blandet og strødd i underveis av 120min kok 100g Comet dry hop [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66grader i en time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 + WLP099 Gjærmengde: 2 poser og 2l starte Informasjon om gjæring: WLP099 tilsatt etter at stormgjæring var ferdig med US-05. Tilsatt 0,5kg sukker daglig i 7 dager, deretter 0,25kg sukker i daglig 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N