Brygger: Ken Robin Ruud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9B Amerikansk barley wine
OG: 1,152
FG: 1,015
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 19,0%
Beregnet IBU: 160,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9kg Pilsner
0,6kg Carared
0,5kg CaraMunich II
4kg Farin

[B]Humle og krydder[/B]
50g Comet
100g Warrior
100g Bravo
Alt blandet og strødd i underveis av 120min kok
100g Comet dry hop

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66grader i en time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05 + WLP099
Gjærmengde: 2 poser og 2l starte
Informasjon om gjæring:
WLP099 tilsatt etter at stormgjæring var ferdig med US-05.
Tilsatt 0,5kg sukker daglig i 7 dager, deretter 0,25kg sukker i daglig 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N