Brygger: Ole Kristian Hodnemyr
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6D Sort IPA
OG: 1,074
FG: 1,017
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 65,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Pils malt
Hvete malt
Crystal malt
Carafa spesial
Honning

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Ahtanum
Centennial
Mosaic
Idaho

Totalt 400 g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Simpel infusjonmesk i termoboks

60 min v/67 grader C
2 min v/75 grader C

Totalt 27 liter til kok.
Koketid 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: Tørrgjær 2 pk
Informasjon om gjæring:
Tørrgjær rehydrert.
20 grader i gjærskap 14 dg
Tørrhumling i stor skala.

CC 4 dg

[B]Kommentarer[/B]
750 gram honning gjør store deler av dette ølet.
Tilsatt etter kok ved 80 grader for pasteurisering (10min).

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. august 2017
Flasket: 26. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N