Brygger: Ole Kristian Hodnemyr Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6D Sort IPA OG: 1,074 FG: 1,017 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Pils malt Hvete malt Crystal malt Carafa spesial Honning [B]Humle og krydder[/B] Magnum Ahtanum Centennial Mosaic Idaho Totalt 400 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Simpel infusjonmesk i termoboks 60 min v/67 grader C 2 min v/75 grader C Totalt 27 liter til kok. Koketid 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: Tørrgjær 2 pk Informasjon om gjæring: Tørrgjær rehydrert. 20 grader i gjærskap 14 dg Tørrhumling i stor skala. CC 4 dg [B]Kommentarer[/B] 750 gram honning gjør store deler av dette ølet. Tilsatt etter kok ved 80 grader for pasteurisering (10min). [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. august 2017 Flasket: 26. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N