Brygger: Fredrik A. Martinsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 76 FG: 21 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,33% Beregnet IBU: 22,45 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg - United Kingdom - Optic (57.1%) 1 kg - Belgian - Munich (14.3%) 500 g - German - Rye (7.1%) 0.5 kg - Belgian - Wheat (7.1%) 0.2 kg - United Kingdom - Crystal 60L (2.9%) 0.2 kg - Belgian - Special B (2.9%) 0.1 kg - United Kingdom - Chocolate (1.4%) 0.5 kg - Dry Malt Extract - Extra Light (7.1%) [B]Humle og krydder[/B] 40 g - Hallertau Hersbrucker, Type: Pellet, AA: 4.6, Use: Boil for 60 min, IBU: 20.41 20 g - Hallertau Hersbrucker, Type: Pellet, AA: 4.6, Use: Boil for 5 min, IBU: 2.03 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1) Infusion, Temp: 68 C, Time: 90 min 2) Infusion, Temp: 78 C, Time: 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 8 l starter.To rør Informasjon om gjæring: 2 uker 13 C ramp 1 C per dag til 20 C Hold 1 uke [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F