Brygger: Fredrik A. Martinsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 76
FG: 21
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,33%
Beregnet IBU: 22,45
Beregnet farge: 36 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg - United Kingdom - Optic (57.1%)
1 kg - Belgian - Munich (14.3%)
500 g - German - Rye (7.1%)
0.5 kg - Belgian - Wheat (7.1%)
0.2 kg - United Kingdom - Crystal 60L (2.9%)
0.2 kg - Belgian - Special B (2.9%)
0.1 kg - United Kingdom - Chocolate (1.4%)
0.5 kg - Dry Malt Extract - Extra Light (7.1%)

[B]Humle og krydder[/B]
40 g - Hallertau Hersbrucker, Type: Pellet, AA: 4.6, Use: Boil for 60 min, IBU: 20.41
20 g - Hallertau Hersbrucker, Type: Pellet, AA: 4.6, Use: Boil for 5 min, IBU: 2.03

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1) Infusion, Temp: 68 C, Time: 90 min
2) Infusion, Temp: 78 C, Time: 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 8 l starter.To rør
Informasjon om gjæring:
2 uker 13 C
ramp 1 C per dag til 20 C
Hold 1 uke

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F