Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10C Bière de garde
OG: 1063
FG: 1011
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 5 kg
Munich, lys 0,6 kg
Vienna malt 0,4 kg
Aromatic malt 0,3 kg
Special B 0,2 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 16 g @ 60 min
Saaz 25 g @ 15 min
Saaz 25 g @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
Brewer Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 62 C 15 min
Infusion 67 C 45 min
Utmesk 78 C min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP568
Gjærmengde: 350 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Gjær fra slurry/1,5 liters starter
Gjæret på 18-19 grader i 16 dager
Overført til fat for modning i 5 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. august 2016
Flasket: 2. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F