Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10C Bière de garde OG: 1063 FG: 1011 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 5 kg Munich, lys 0,6 kg Vienna malt 0,4 kg Aromatic malt 0,3 kg Special B 0,2 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 16 g @ 60 min Saaz 25 g @ 15 min Saaz 25 g @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Brewer Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 62 C 15 min Infusion 67 C 45 min Utmesk 78 C min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP568 Gjærmengde: 350 mrd celler Informasjon om gjæring: Gjær fra slurry/1,5 liters starter Gjæret på 18-19 grader i 16 dager Overført til fat for modning i 5 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. august 2016 Flasket: 2. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F