Brygger: Marius Flagstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,066
FG: 1,011
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 107,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
400 g Crystal Malt 120 EBC
200 g Hvete Malt 5 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Amarillo pellets 6,97% AA (60 min)
15 g Citra pellets 10,18% AA (60 min)
15 g Simcoe pellets 10,87% AA (60 min)
30 g Amarillo pellets 6,97% AA (15 min)
15 g Citra pellets 10,18% AA (15 min)
15 g Simcoe pellets 10,87% AA (15 min)
40 g Cascade blomst 2,89% AA (15 min)
20 g Amarillo pellets 6,97% AA (5 min)
30 g Citra pellets 10,18% AA (5 min)
30 g Simcoe pellets 10,87% AA (5 min)
20 g Amarillo pellets 6,97% AA (tørrhumle 7 dager)
40 g Citra pellets 10,18% AA (tørrhumle 7 dager)
40 g Simcoe pellets 10,87% AA (tørrhumle 7 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]
1 teskje Irish Moss (5 min)
1 dråpe Defoamer (60 min)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Koke opp 20 liter til 72 grader.
Mesker i 75 min på 68 grader.
Koker opp 10 liter til 75 grader.
Mesker i 20 min på 72 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjærer i to uker på ca 18-20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2015
Flasket: 21. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N