Brygger: Marius Flagstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,066 FG: 1,011 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 107,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC 400 g Crystal Malt 120 EBC 200 g Hvete Malt 5 EBC [B]Humle og krydder[/B] 30 g Amarillo pellets 6,97% AA (60 min) 15 g Citra pellets 10,18% AA (60 min) 15 g Simcoe pellets 10,87% AA (60 min) 30 g Amarillo pellets 6,97% AA (15 min) 15 g Citra pellets 10,18% AA (15 min) 15 g Simcoe pellets 10,87% AA (15 min) 40 g Cascade blomst 2,89% AA (15 min) 20 g Amarillo pellets 6,97% AA (5 min) 30 g Citra pellets 10,18% AA (5 min) 30 g Simcoe pellets 10,87% AA (5 min) 20 g Amarillo pellets 6,97% AA (tørrhumle 7 dager) 40 g Citra pellets 10,18% AA (tørrhumle 7 dager) 40 g Simcoe pellets 10,87% AA (tørrhumle 7 dager) [B]Andre ingredienser[/B] 1 teskje Irish Moss (5 min) 1 dråpe Defoamer (60 min) [B]Meskeinformasjon[/B] Koke opp 20 liter til 72 grader. Mesker i 75 min på 68 grader. Koker opp 10 liter til 75 grader. Mesker i 20 min på 72 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjærer i to uker på ca 18-20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2015 Flasket: 21. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N