Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1051
FG: 1005
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 31,6
Beregnet farge: 20,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner, Caramel,Munich,Carafa og Acid Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer og  East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64°C = 60 Min
78°C = 10 Min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp566
Gjærmengde: 2 +starter
Informasjon om gjæring:
18°C = 18 Dager
4°C = 4 Dager (ColdCrash)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. november 2016
Flasket: 15. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N