Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1051 FG: 1005 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 31,6 Beregnet farge: 20,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner, Caramel,Munich,Carafa og Acid Malt [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer og East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64°C = 60 Min 78°C = 10 Min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp566 Gjærmengde: 2 +starter Informasjon om gjæring: 18°C = 18 Dager 4°C = 4 Dager (ColdCrash) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. november 2016 Flasket: 15. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N