Brygger: Vidar Bentestuen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1052 FG: 1008 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3500 gram Pilsner malt 500 gram Muncher malt 25 EBC 500 gram hvete malt 4 EBC 130 gram crystal 120 EBC 130 gram Aromatic malt 40-60 EBC 130 gram Biscuit malt 50 EBC 250 gram kandis light [B]Humle og krydder[/B] 30 gram Hallertau Mittlefruh alfa 5 % 60 minutter 15 gram Saaz alfa 2.8 % 60 minutter 15 gram Styrian Golding (bobek) alfa 3 % 60 minutter 21 gram East Kent goldings alfa 4.4 % 1 minutt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 65 minutter 78 grader i 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 565 Gjærmengde: 1 rør 1.5 liter starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 12 timer. Satt på varmeplate (25 watt) lot tempraturen stige fritt til 31 grader. Etter 8 dager ble gjæringskaret satt i romtempratur 20 grader for 4 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. januar 2013 Flasket: 18. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N