Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1052 FG: 1016 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 6 EBC 4780 g Cara Crystal 80 EBC 460 g Cara Aroma 275 EBC 240 g Chocolate Malt 600 EBC 80 g Amber Malt 120 EBC 240 g [B]Humle og krydder[/B] Northdown 8.9 % 33 g 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 67 °C 60 min Mash step 78 °C 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp007 Gjærmengde: mr malty Informasjon om gjæring: 19 grader i 3 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F