Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1052
FG: 1016
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt 6 EBC 4780 g  
Cara Crystal 80 EBC 460 g  
Cara Aroma 275 EBC 240 g  
Chocolate Malt 600 EBC 80 g  
Amber Malt 120 EBC 240 g

[B]Humle og krydder[/B]
Northdown 8.9 % 33 g 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step 67 °C 60 min  
Mash step 78 °C 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp007
Gjærmengde: mr malty
Informasjon om gjæring:
19 grader i 3 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F