Brygger: Håkon Svartdal Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1066 FG: 1150 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 74,1 Beregnet farge: 22,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6000 gram Pale malt 500 gram Crystal malt [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Centennial 11% 60 min 15 gram Chinook 11% 60 min 15 gram Chinook 11% 30 min 15 gram Centennial 11% 20 min 15 gram Centennial 11% 10 min 15 gram Chinook 11% 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyest WLP007 Gjærmengde: 1 pakke uten starter Informasjon om gjæring: Gjøret i 11 dager, 18 grader [B]Kommentarer[/B] En lettdrikkelig Amerikansk Pale Ale som har fått navnet Pamela. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2013 Flasket: 22. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F