Brygger: Håkon Svartdal Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1066
FG: 1150
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 74,1
Beregnet farge: 22,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6000 gram Pale malt
500 gram Crystal malt

[B]Humle og krydder[/B]
15 gram Centennial 11% 60 min
15 gram Chinook 11% 60 min
15 gram Chinook 11% 30 min
15 gram Centennial 11% 20 min
15 gram Centennial 11% 10 min
15 gram Chinook 11% 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyest WLP007
Gjærmengde: 1 pakke uten starter
Informasjon om gjæring:
Gjøret i 11 dager, 18 grader

[B]Kommentarer[/B]
En lettdrikkelig Amerikansk Pale Ale som har fått navnet Pamela.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2013
Flasket: 22. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F