Brygger: Tor-Egil Brekkhus Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,056 FG: 1,013 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 41,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich 20EBC 10,5kg Sjokolade malt 900EBC 0,3kg [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 60min-60gr Hersbrucker 20min-50gr Hersbrucker 5min-30gr [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 1ts siste 15min Protaflock 1tablett siste 10min CaSO4 (skyllevann):3,2 gram CaSO4 (meskevann):3,3 gram CaCl2 (skyllevann):4,8 gram CaCl2 (meskevann):4,95 gram CaCO3 (kun mesk):3,3 gram NaHCO3 (kun mesk):6,6 gram [B]Meskeinformasjon[/B] Innmeisk 33ltr 67c i 120min Partiskylling 32ltr 78c i 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 900bill Informasjon om gjæring: 3,5ltr starter på 3dl WLP833 slurry Rein oksygen 2ltr/min i 90sek Gjæring 1mnd på 12c [B]Kommentarer[/B] Koketid 90min. All humle frå 2014 Karbonering med sukkerlake 5gr/ltr [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. oktober 2017 Flasket: 25. november 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N