Brygger: Frank Dåstøl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,050 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 6,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1 Hvete malt 10,25 kg pilsnermalt [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 grader 15min 65 grader 60 min utmesk 76 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 Gjærmengde: 5L starter Informasjon om gjæring: 15 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. april 2017 Flasket: 19. mai 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N