Brygger: Frank Dåstøl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,050
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 6,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1 Hvete malt
10,25 kg pilsnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 grader 15min
65 grader 60 min
utmesk 76 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029
Gjærmengde: 5L starter
Informasjon om gjæring:
15 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. april 2017
Flasket: 19. mai 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N