Brygger: Tor-Kristian Storvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: Kaldtrukket kaffe OG: 1,080 FG: 1,011 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt (4-6 EBU) 8880g Crystal malt (130) 875g Munich (25) 540g Choco malt (800) 325g Black malt (1500 325g [B]Humle og krydder[/B] Chinook (14%) 60 min Northern brewer (9%) 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Demarasukker 500g Kaldtrukket kaffe 0,9 liter [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min, ca 68 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 35 ml Informasjon om gjæring: 22 grader i to uker. 14 dager på flaske etter tapping. [B]Kommentarer[/B] BIAB-oppsett, Skyllet med 9 liter vann. 5 gram sukker pr. liter øl tappet på flaske. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. desember 2014 Flasket: 2. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N