Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,061 FG: 1,006 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 4000 g Hvetemalt 500 g Viennamalt 500 g Biscuit malt 300 g [B]Humle og krydder[/B] Southern Promise 20 g @ 60 min Southern Promise 10 g @ 15 min Southern Promise 20 g @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Appelsinskall økologisk 50 g @ 10 min Koriander skall lett knust 10 g @ 10 min Gjærnæring @ 10 min Whirlfloc @ 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 64 grader C 10 min @ 78 grader C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP568 Gjærmengde: 2 dl slurry Informasjon om gjæring: Pitchet ved 17 C og jevn økning til 25 grader over 18 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. desember 2017 Flasket: 30. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F