Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,061
FG: 1,006
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 4000 g
Hvetemalt 500 g
Viennamalt 500 g
Biscuit malt 300 g

[B]Humle og krydder[/B]
Southern Promise 20 g @ 60 min
Southern Promise 10 g @ 15 min
Southern Promise 20 g @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Appelsinskall økologisk 50 g @ 10 min
Koriander skall lett knust 10 g @ 10 min
Gjærnæring @ 10 min
Whirlfloc @ 10 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 64 grader C
10 min @ 78 grader C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP568
Gjærmengde: 2 dl slurry
Informasjon om gjæring:
Pitchet ved 17 C og jevn økning til 25 grader over 18 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. desember 2017
Flasket: 30. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F