Brygger: Kenneth Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,043
FG: 1,011
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,20 kg Wheat Malt
1,60 kg Pilsner Malt
0,60 kg Munich Malt (lys)

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Hallertauer Mittelfrueh (4,1 % AA) - 75 min
15 g Hallertauer Mittelfrueh (4,1 % AA) - 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67°C i 60 minutter
75°C utmesk (1 min)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
Gjæres på 19 grader i 2-3 uker
1,33 liters gjærstarter

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. mai 2014
Flasket: 6. juni 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N