Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,043 FG: 1,011 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,20 kg Wheat Malt 1,60 kg Pilsner Malt 0,60 kg Munich Malt (lys) [B]Humle og krydder[/B] 20 g Hallertauer Mittelfrueh (4,1 % AA) - 75 min 15 g Hallertauer Mittelfrueh (4,1 % AA) - 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67°C i 60 minutter 75°C utmesk (1 min) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: Gjæres på 19 grader i 2-3 uker 1,33 liters gjærstarter [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. mai 2014 Flasket: 6. juni 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N