Brygger: Per Arne Nonsvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1052
FG: 1006
Mengde vørter: 34,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6000 gram Castle Pilsnermalt
300 gram Viennamalt
300 gram Wheatmalt

[B]Humle og krydder[/B]
60 gram Hallertau Mittelfruh pellets 5.1% 60 minutter
20 gram Hallertau Mittelfruh pellets 4.3% 15 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 tablett Whirfloc 10 minutter før kokeslutt

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket 65 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029 German Ale/Kølsch
Gjærmengde: 2.5 dl. slurry
Informasjon om gjæring:
9 dager 11 grader celcius
5 dager 14 grader celcius
3 dager 20 grader celcius

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. desember 2012
Flasket: 21. desember 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N