Brygger: Per Arne Nonsvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1052 FG: 1006 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6000 gram Castle Pilsnermalt 300 gram Viennamalt 300 gram Wheatmalt [B]Humle og krydder[/B] 60 gram Hallertau Mittelfruh pellets 5.1% 60 minutter 20 gram Hallertau Mittelfruh pellets 4.3% 15 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 tablett Whirfloc 10 minutter før kokeslutt [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 65 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 German Ale/Kølsch Gjærmengde: 2.5 dl. slurry Informasjon om gjæring: 9 dager 11 grader celcius 5 dager 14 grader celcius 3 dager 20 grader celcius [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. desember 2012 Flasket: 21. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N