Brygger: Øyvind Risan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1070 FG: 1020 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Hvete 2,5 kg Pilsner 1 kg Munich 250g Special B 250g Crystal 100g Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 50g Hallertau 4,6% @60 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67gr 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 1dl slurry Informasjon om gjæring: 14dg 19gr + coldcrash før tapping [B]Kommentarer[/B] Sendes20/3-14 pga dataproblemer. Akseptert av Kong Gustav. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. oktober 2013 Flasket: 22. november 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N