Brygger: Øyvind Risan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1070
FG: 1020
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5 kg Hvete
2,5 kg Pilsner
1 kg Munich
250g Special B
250g Crystal
100g Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
50g Hallertau 4,6% @60

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67gr 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 1dl slurry
Informasjon om gjæring:
14dg 19gr + coldcrash før tapping

[B]Kommentarer[/B]
Sendes20/3-14 pga dataproblemer.
Akseptert av Kong Gustav.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. oktober 2013
Flasket: 22. november 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N