Brygger: Gaute Lia Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8C Oatmeal stout) Ekstra ingredienser: OG: 1,060 FG: 1,019 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Havre Bisquit malt Dark Chocolate malt Crystal 150 Roasted barley [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] Espressokaffe [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader, 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale 05 Gjærmengde: 11 gram Informasjon om gjæring: 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. desember 2014 Flasket: 21. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N