Brygger: Gaute Lia
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8C Oatmeal stout)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,060
FG: 1,019
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Havre
Bisquit malt
Dark Chocolate malt
Crystal 150 
Roasted barley

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Espressokaffe

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader, 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale 05
Gjærmengde: 11 gram
Informasjon om gjæring:
19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. desember 2014
Flasket: 21. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N