Brygger: Kjell Thomas Doyle Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,080 FG: 1,008 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 9,4% Beregnet IBU: 210,0 Beregnet farge: 9,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.45 kg Bestmaltz Pilsner malt (43.5%) 2.45 kg TF Maris Otter (43.5%) 113 g Acid Malt (2%) 282 g Wheat Malt (5%) 338 g Dextrose (6%) [B]Humle og krydder[/B] -50 g Magnum 14.7%aa 60 min -15 g Simcoe 11.9%aa 30 min -15 g Amarillo 11.9%aa 30 min -30 g Citra 12.1%aa 15 min -20 g Simcoe 5 min -20 g Amarillo 5 min -40 g Citra 5 min -25 g Simcoe 0 min -25 g Amarillo 0 min -50 g Citra 0 min -20 g Simcoe tørrhumle nr 1, 6 dager -20 g Amarillo tørrhumle nr 1, 6 dager -42 g Citra tørrhumle nr 1, 6 dager -16 g Simcoe tørrhumle nr 2, 5 dager -16 g Amarillo tørrhumle nr 2, 5 dager -35 g Citra tørrhumle nr 2, 5 dager -10 g Columbus 16%aa tørrhumle nr 2, 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Whirlfloc O2 [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min 64 grader 15 min 70 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Cal Ale Gjærmengde: 220 mld celler Informasjon om gjæring: 16 dager stigende fra 16-20 grader. Så på fat. [B]Kommentarer[/B] Tørrhumlet x 2 på fat. Flasket med Beergun. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2014 Flasket: 21. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F