Brygger: Magnus Line
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1,085
FG: 1,011
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 9,9%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3630 g Pilsner malt
3630 g Pale malt
1 L Mørk kandisirup

[B]Humle og krydder[/B]
26 g Northern Brewer
25 g Fuggles
15 g Hersbrucker

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusjon 66 grader i 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: ~400 mrd. celler
Informasjon om gjæring:
Pitch @ 18 grader. Stiger fritt over 5-6 dager til ~30. Etter FG er nådd settes det kaldt til lagring i 1-2 måned før flasking.

[B]Kommentarer[/B]
En tredjedel av sukkeret er tilsatt etter stormgjæring.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. januar 2016
Flasket: 3. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N