Brygger: Magnus Line Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,085 FG: 1,011 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 9,9% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3630 g Pilsner malt 3630 g Pale malt 1 L Mørk kandisirup [B]Humle og krydder[/B] 26 g Northern Brewer 25 g Fuggles 15 g Hersbrucker [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjon 66 grader i 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: ~400 mrd. celler Informasjon om gjæring: Pitch @ 18 grader. Stiger fritt over 5-6 dager til ~30. Etter FG er nådd settes det kaldt til lagring i 1-2 måned før flasking. [B]Kommentarer[/B] En tredjedel av sukkeret er tilsatt etter stormgjæring. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2016 Flasket: 3. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N