Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1098 FG: 1027 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 39,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 131,0 Beregnet farge: 151 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Brown Black Chocolate Oats Roasted Barley Special B Crystal Malt Crystal Red [B]Humle og krydder[/B] Warrior Nugget Chinook [B]Andre ingredienser[/B] Brewbrite klarningsmiddel [B]Meskeinformasjon[/B] 67c 75min 72c 10min 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1056 Gjærmengde: 3pk i 4l starter Informasjon om gjæring: 18c 5dager 21c resten [B]Kommentarer[/B] Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. november 2016 Flasket: 11. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F