Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1098
FG: 1027
Mengde vørter: 44,0l
Mengde ferdig øl: 39,0l
Alkoholstyrke: 9,5%
Beregnet IBU: 131,0
Beregnet farge: 151 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Brown
Black
Chocolate
Oats
Roasted Barley
Special B
Crystal Malt
Crystal Red

[B]Humle og krydder[/B]
Warrior
Nugget
Chinook

[B]Andre ingredienser[/B]
Brewbrite klarningsmiddel

[B]Meskeinformasjon[/B]
67c 75min
72c 10min
78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1056
Gjærmengde: 3pk i 4l starter
Informasjon om gjæring:
18c 5dager
21c resten

[B]Kommentarer[/B]
Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. november 2016
Flasket: 11. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F