Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,065 FG: 1,008 Mengde vørter: 70,0l Mengde ferdig øl: 65,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7.5 kg Pilsnermalt 7.5 kg Palemalt 4 kg Flaket mais 0.5 kg hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 25g magnum @ 60 min 25g simcoe @ 45 min 150g Amarillo @ 5 min 150g Amarillo @ 0 min 150g Amarillo @ DryHop [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60min @ 65c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP566 Saison 2 Gjærmengde: 2.5l starter Informasjon om gjæring: 14 dager @ 21c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2016 Flasket: 10. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F