Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,065
FG: 1,008
Mengde vørter: 70,0l
Mengde ferdig øl: 65,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7.5 kg Pilsnermalt
7.5 kg Palemalt
4 kg Flaket mais
0.5 kg hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
25g magnum @ 60 min
25g simcoe @ 45 min
150g Amarillo @ 5 min
150g Amarillo @ 0 min
150g Amarillo @ DryHop

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60min @ 65c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP566 Saison 2
Gjærmengde: 2.5l starter
Informasjon om gjæring:
14 dager @ 21c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2016
Flasket: 10. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F