Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,055
FG: 1,016
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,4 kg Pale Malt
400 gr mørk Cara
300 gr Hvetemalt
150 gr roasted barley
100 gr carapils

[B]Humle og krydder[/B]
15 gr willamette @ 60 min
5 gr cascade @ 60 min
10 gr willamette @ 45 min
10 gr willamette @ 30 min
10 gr willamette @ 15 min
50 gr cascade @ 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 gr i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: Pitching rate 0,75
Informasjon om gjæring:
12 dager @ 18C

[B]Kommentarer[/B]
Leveres på bryggeland drammen

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2016
Flasket: 8. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F