Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,055 FG: 1,016 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,4 kg Pale Malt 400 gr mørk Cara 300 gr Hvetemalt 150 gr roasted barley 100 gr carapils [B]Humle og krydder[/B] 15 gr willamette @ 60 min 5 gr cascade @ 60 min 10 gr willamette @ 45 min 10 gr willamette @ 30 min 10 gr willamette @ 15 min 50 gr cascade @ 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 gr i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Pitching rate 0,75 Informasjon om gjæring: 12 dager @ 18C [B]Kommentarer[/B] Leveres på bryggeland drammen [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2016 Flasket: 8. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F