Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1050 FG: 1015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 49,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gram Pale Malt 500 gram Munich malt 300 gram Chocolate malt 200 gram Carafa 3 special 100 gram Cararoma 100 gram Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] 25gr Chinook 12% 75 min 40gr Northern Brewer 10,4% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1t @ 67-65 grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 230 bill celler Informasjon om gjæring: 10 dager ved 20 grader [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til vol co2: 2,3 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. april 2012 Flasket: 2. mai 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N