Brygger: Marius Høye Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1050
FG: 1015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 49,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gram Pale Malt
500 gram Munich malt
300 gram Chocolate malt
200 gram Carafa 3 special
100 gram Cararoma
100 gram Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
25gr Chinook 12% 75 min
40gr Northern Brewer 10,4% 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1t @ 67-65 grC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 230 bill celler
Informasjon om gjæring:
10 dager ved 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Naturlig karbonert til vol co2: 2,3

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. april 2012
Flasket: 2. mai 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N