Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1058
FG: 1012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,6 kg pale, 1 kg pils, crystal 30 300 g, have 200g, rug 100g, chocolate 300 g, carafa III 300 g

[B]Humle og krydder[/B]
Equinox 60g@60min
Azacca,Eldorado og Citra 10+10+10@1
Azacca,Eldorado og Citra 20+20+20@Dry

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 62 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: Høstet
Informasjon om gjæring:
2 uker på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. desember 2016
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N