Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1058 FG: 1012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,6 kg pale, 1 kg pils, crystal 30 300 g, have 200g, rug 100g, chocolate 300 g, carafa III 300 g [B]Humle og krydder[/B] Equinox 60g@60min Azacca,Eldorado og Citra 10+10+10@1 Azacca,Eldorado og Citra 20+20+20@Dry [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 62 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: Høstet Informasjon om gjæring: 2 uker på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. desember 2016 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N