Brygger: Andreas Rosén Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,057 FG: 1,005 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,5 kg Pilsnermalt 1,0 kg Hvetemalt 0,5 kg Rugmalt 0,5 kg Sukker [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 23 g FWH Saaz 35 g 15 min. Saaz 35 g 5 min. Saaz 30 g 0 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjon i kjøleboks 67 grader i 75 min. Resirkulering for hånd 5 min. Tømme Skylle 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 566 Gjærmengde: 1 pkt 2,5l starter Informasjon om gjæring: Start på 18 grader Fri økning til 23 grader 4 uker på 21 grader [B]Kommentarer[/B] Brygget sammen med Bjørn Lodve Wikstrøm Tlf 952 73 646 Hagegata 1 A 0577 Oslo bjornlodve@gmail.com medlem av Norbrygg [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. november 2017 Flasket: 13. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N