Brygger: Andreas Rosén
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,057
FG: 1,005
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,5 kg Pilsnermalt
1,0 kg Hvetemalt
0,5 kg Rugmalt
0,5 kg Sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer 23 g FWH
Saaz 35 g 15 min.
Saaz 35 g 5 min.
Saaz 30 g 0 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusjon i kjøleboks 67 grader i 75 min.
Resirkulering for hånd 5 min.
Tømme
Skylle 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 566
Gjærmengde: 1 pkt 2,5l starter
Informasjon om gjæring:
Start på 18 grader
Fri økning til 23 grader
4 uker på 21 grader

[B]Kommentarer[/B]
Brygget sammen med Bjørn Lodve Wikstrøm
Tlf 952 73 646
Hagegata 1 A
0577 Oslo
bjornlodve@gmail.com
medlem av Norbrygg

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. november 2017
Flasket: 13. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N