Brygger: Bankers Brew Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1102 FG: 1018 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 11,5% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt, Crystal 150EBC, Cara 30EBC og Spesial B 350EBC. [B]Humle og krydder[/B] Magnum, East Kent golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 75min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 Gjærmengde: 1 stk Informasjon om gjæring: 20 grader i 10 dager. Videre etter-gjæret på flaske 6 mnd i kjellerkald temperatur. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. september 2016 Flasket: 26. september 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N