Brygger: Bankers Brew
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9B Amerikansk barley wine
OG: 1102
FG: 1018
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 11,5%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt, Crystal 150EBC, Cara 30EBC og Spesial B 350EBC.

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, East Kent golding

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 75min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 001
Gjærmengde: 1 stk
Informasjon om gjæring:
20 grader i 10 dager. Videre etter-gjæret på flaske 6 mnd i kjellerkald temperatur.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. september 2016
Flasket: 26. september 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N