Brygger: Tore Arnesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,071 FG: 1,200 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,08% Beregnet IBU: 66,2 Beregnet farge: 12,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Muntons Pale (Venture) Castle Malting Cara Ruby Weyermann Carapils [B]Humle og krydder[/B] Chinook Centennial Simcoe [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 10 min - 50 deg C 30 min - 60 deg C 30 min - 70 deg C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 5 pk a 11 gram Informasjon om gjæring: Gjæret på 17 deg C i 3 dager. Deretter ved 20 deg C i 10 dager. Så ble den overført til "carboy" og deretter avkjølt til 0.5 deg C. Der den ble fram til flasking. Flaskene har deretter stått mørkt og kjørlig (12 deg C). [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2017 Flasket: 20. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F