Brygger: Tore Arnesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,071
FG: 1,200
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,08%
Beregnet IBU: 66,2
Beregnet farge: 12,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Muntons Pale (Venture)
Castle Malting Cara Ruby
Weyermann Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Centennial
Simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
10 min - 50 deg C
30 min - 60 deg C
30 min - 70 deg C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 5 pk a 11 gram
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 17 deg C i 3 dager. Deretter ved 20 deg C i 10 dager. Så ble den overført til "carboy" og deretter avkjølt til 0.5 deg C. Der den ble fram til flasking. Flaskene har deretter stått mørkt og kjørlig (12 deg C).

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2017
Flasket: 20. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F