Brygger: Erik Sebastian Vik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1051
FG: 1016
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 205,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 53,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5250 gram Maris Otter Pale Malt (5 EBC)
400 gram Crystal Malt (120 EBC)
300 gram Munich Malt (25 EBC)
250 gram Cara Pils (5 EBC)
200 gram Flaket Hvete (3 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
40 gram Centennial blomst 12% 60 minutter.
40 gram Willamette pellet 5,5% 10 minutter.
40 gram Willamette pellet 5,5% 1 minutt.
50 gram Centennial blomst 12 % tørrhumling 7 dager.

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 protafloc tablett, 10 min kok.

[B]Meskeinformasjon[/B]
67-68°C i 60 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 1 rør i 2 liter starter (magnetrører)
Informasjon om gjæring:
19°C i 2 uker. Tørrhumle tilsatt etter en uke.

[B]Kommentarer[/B]
Krysset av for levering med post siden jeg ikke finner info om hvor flaskene evt kan leveres. Er det mer praktisk å levere enn å sende med post gjør jeg heller det.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2013
Flasket: 19. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N