Brygger: Tore Bjørgo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale OG: 1055 FG: 1009 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.5 kg pale ale malt 5.0 kg pilsnermalt 0.5 kg carapilsner [B]Humle og krydder[/B] 50 g Nordbrauer 9,82 % 60 min 20 g Fuggle 5,1 % 15 min 75 g East Kent Golding 4,8 15 min 20 g Fuggle 5.1 % 1 min 60 g East Kent Golding 4,8 % 1 min [B]Andre ingredienser[/B] ½ ts. Super Moss 10 min 1,5 ts Gjærnæring 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking 90 min på 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1028 London Ale Gjærmengde: 1 pk, 4 liter starter Informasjon om gjæring: 5 uker på ca 19-22o C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2013 Flasket: 16. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N