Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1068 FG: 1014 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 84% Pale 7 EBC 8% Munich 25 EBC 4% CaraMunic 100 EBC 4% CaraPils 37 EB litt Chokolate 800 EBC (1gr/l) [B]Humle og krydder[/B] 2 gr/l Styrian Golding, 60 min 1,5 gr/l Styrian Golding, 15 min 1 gr/l Styrian Golding, 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Kalsiumkarbonat CaCO3 (kalk) 1,5 gr/10 l vann, kun i mesk Mesketemp 67oC i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 German Bock Gjærmengde: 1 rør - 1 l starter Informasjon om gjæring: 11oC - 14 dager 15oC - 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. februar 2016 Flasket: 26. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N