Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 1068
FG: 1014
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
84% Pale 7 EBC
8% Munich 25 EBC
4% CaraMunic 100 EBC
4% CaraPils 37 EB
litt Chokolate 800 EBC (1gr/l)

[B]Humle og krydder[/B]
2 gr/l Styrian Golding, 60 min
1,5 gr/l Styrian Golding, 15 min
1 gr/l Styrian Golding, 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Kalsiumkarbonat CaCO3 (kalk) 1,5 gr/10 l vann, kun i mesk

Mesketemp 67oC i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833 German Bock
Gjærmengde: 1 rør - 1 l starter
Informasjon om gjæring:
11oC - 14 dager
15oC - 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. februar 2016
Flasket: 26. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N