Brygger: Jacob Sletvold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1,073
FG: 1,012
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 63 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3kg	Pale malt				
3kg	Pils malt				
1kg	Cara Gold				
1kg	Abbey malt				
0,5kg Hvete malt				
0,4kg Sjokolademalt
1kg Kandissikker

[B]Humle og krydder[/B]
25g	Nugget		AA 15,3	60 Min
25g	Styrian Golding  AA 4	15 Min

[B]Andre ingredienser[/B]
5g Irish Moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 Grader C i 90 Min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 530 (Starter)
Gjærmengde: 1 pk (Starter i 2 d)
Informasjon om gjæring:
37d i 18 Grader C.
30d i 12 Grader C

[B]Kommentarer[/B]
under de 30 dagene ved 12 grader lå det ekespon i gjæringskaret.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. september 2016
Flasket: 10. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N