Brygger: Jacob Sletvold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1,073 FG: 1,012 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 63 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3kg Pale malt 3kg Pils malt 1kg Cara Gold 1kg Abbey malt 0,5kg Hvete malt 0,4kg Sjokolademalt 1kg Kandissikker [B]Humle og krydder[/B] 25g Nugget AA 15,3 60 Min 25g Styrian Golding AA 4 15 Min [B]Andre ingredienser[/B] 5g Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 68 Grader C i 90 Min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 530 (Starter) Gjærmengde: 1 pk (Starter i 2 d) Informasjon om gjæring: 37d i 18 Grader C. 30d i 12 Grader C [B]Kommentarer[/B] under de 30 dagene ved 12 grader lå det ekespon i gjæringskaret. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. september 2016 Flasket: 10. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N