Brygger: Henrik Bering Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk fruktlambic OG: 1055 FG: 1004 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7550 gram Marris Otter Pale Malt 4000 gram Unmalted Wheat 1 kg multer per 5 liter lambic (Tilsatt 1/2 år etter bryggedato) [B]Humle og krydder[/B] 50 gram assortert, vellagret humle (alfasyre 3-7%). [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Gjærmengde: Informasjon om gjæring: Åpen vørter uten avkjøling uten lokk i to dager, tilsatt brettanomyces og lactobacillus. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. mars 2011 Flasket: 31. mars 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N