Brygger: Henrik Bering
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk fruktlambic
OG: 1055
FG: 1004
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7550 gram Marris Otter Pale Malt
4000 gram Unmalted Wheat
1 kg multer per 5 liter lambic (Tilsatt 1/2 år etter bryggedato)

[B]Humle og krydder[/B]
50 gram assortert, vellagret humle (alfasyre 3-7%).

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:
Åpen vørter uten avkjøling uten lokk i to dager, tilsatt brettanomyces og lactobacillus.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. mars 2011
Flasket: 31. mars 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N