Brygger: Kristian Bendiksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,060 FG: 1,004 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg pilsnermalt. 6 kg maris otter pale malt. 1 kg hvetemalt. 1 kg vienna malt. [B]Humle og krydder[/B] Magnum (13%) 60g 45 min. Mosaic (12.5%) 60g 10 min. Mosaic (12.5%) 140g Tørrhumling dag 4. Amarillo (9.3%) 100g Tørrhumling dag 4. [B]Andre ingredienser[/B] Hamarvann. [B]Meskeinformasjon[/B] Enstegsmesk 63 grader C 70 minutter. Skylling 75 grader C 15 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565 Gjærmengde: 700milliarder celler Informasjon om gjæring: Pitch på 19 grader C. Første døgn 21.5C Andre døgn 23C. Tredje døgn: 24C. Fjerde til tiende døgn: 25C. Tiende til tjuende døgn: Gradvis senking av temp. Cold crash til slutt. [B]Kommentarer[/B] 7 g sukker/liter priming 14 dager i 22C. Inspirert av https://www.homebrewersassociation.org/homebrew-recipe/bale-hard-dry-hopped-saison/ [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2018 Flasket: 8. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N