Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 44
FG: 9
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 29,78
Beregnet farge: 12,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pilsmalt
Hvete malt
pale ale malt
Crystal pale malt

[B]Humle og krydder[/B]
tomahawk
mosaic
citra
simcoe
motueka
azacca

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket 1 time på ca 68-69 grader
Utmesk på 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 001
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
satt starter 1-2 døgn før brygging
gjæret i 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. desember 2017
Flasket: 17. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N