Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 44 FG: 9 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 29,78 Beregnet farge: 12,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pilsmalt Hvete malt pale ale malt Crystal pale malt [B]Humle og krydder[/B] tomahawk mosaic citra simcoe motueka azacca [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 1 time på ca 68-69 grader Utmesk på 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 001 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: satt starter 1-2 døgn før brygging gjæret i 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. desember 2017 Flasket: 17. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N